Matkadokumentit kasassa!

Vastuullamme olleen matkan alkuosan järkkäys "matkustuskuntoon" kokonaisuudessaan kaikille reissuun lähteville osapuolille on nyt valmis. Nyt jo vähän hymyilyttää, vielä pitäis ihan muutama yö jaksaa nukkua ennen lähtöä. Kuvassa olevat läpyskät oikeuttavat meille kaikille neljälle reissun alkaen Helsingin rautatieasemalta - Pietariin - Moskovaan - Ulan Batoriin ja lopuksi vielä Pekingiin.



Kuvassa pilkottaa alareunassa molempien matkalaisten passit, joissa on voimassa olevat viisumit Venäjälle, Mongoliaan ja Kiinaan. VR:n junaliput oikeuttavat reissuun ekaan viralliseen etappiin, eli Allegro junalla Helsingistä Pietariin. Vieressä oleva punaisella logolla olevat paperit ovat liput Sapsan junaan, jolla mennään Pietarista Moskovaan.
Ylhäällä on sitten varsinaiset THE liput, eli liput kuuluisaan Trans Siperian junaan välillä Moskova - Ulan Bator. Koska jäämme Ulan Batorissa pois junasta ja jatkamme vasta myöhemmin matkaa, on meille voucher, jolla saamme jatkoliput UB:sta Pekingiin.

Aikamoiset aarteet siis siinä. Parempi varmaan olla hävittämättä näitä minnekään. =)

Kambozdan viisumi laitettiin myös hakuun. Netistä löytyi mahdollisuus hakea viisumia sähköisesti, joten nyt on sekin hoidettu ihan vaan netin välityksellä. Helppoa ja nopeaa. Muutamassa päivässä pitäisi tulla vahvistus siihenkin. Vihdoin ja viimein siis viisumitilanteen osalta ainakin homma pulkassa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pietari ja Moskova

Lontoo

Ulan Bator ja junamatka II.